Ostoskorissa
yhteensä 0.00 €
 

Asiakastilin käyttäjäehdot

Rekisteriselosteen lisäksi seuraavat asiakastilin käyttäjäehdot ovat voimassa Nimark Varaosat verkkokaupassa:

- Asiakas sitoutuu käyttämään asiakastiliä lain mukaisesti, asiallisesti ja siihen tarkoitetulla tavalla.
 
- Nimark Varaosat yrityksen palveluksessa toimivalla henkilökunnalla on oikeus poistaa asiakastili ja asiakastilin tiedot rekisteristä ilman erityistä syytä.
 
- Asiakas, asiakastilin ja asiakastilin tietojen poistamisen jälkeen, ei voi esittää Nimark Varaosat yritykselle vaatimuksia tai muita vahingonkorvauksia asiakastilin postamisen johdosta, mikäli asiakastili on poistettu asiakkaan tai henkilökunnan johdosta tai muusta syystä. Muu syy voi olla esimerkiksi tekninen vika.
 
- Asiakastili on aina henkilökohtainen tai yrityskohtainen. Asiakkaalla ei ole oikeutta luovuttaa taikka antaa käyttöön asiakastiliä kolmannelle osapuolelle.
 
- Mahdollisissa tietomurroissa tai muissa luvattomissa asiakastilin käytöissä, asiakkaan tulee ilmoittaa asiasta viipymättä asiakaspalveluun, mikäli asia on tullut asiakkaan tietoon.
 

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä
Nimark Varaosat
Rudolfintie 13
00870 Helsinki, Suomi

Rekisterin nimi
Nimark.fi asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriä käytetään ainoastaan Nimark.fi verkkokaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite. Muut tiedot: tilaushistoria, kuitit, laskut, sisäinen viestintä, tiedustelut, haut ja toimituksen seurantatiedot. Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

Säännönmukaiset tietolähteet
Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia ja muita toimintoja verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset  ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.