Ostoskorissa
yhteensä 0.00 €
 

Palautusohjeet


Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, jonka sisällä tulee tehdä itse palautus tai palautusilmoitus. Palautusilmoituksen jälkeen palautettavat varaosat tulee toimittaa Nimark Varaosille 14 päivän sisällä. Osat voi tuoda itse toimipisteeseemme, palauttaa postin kautta asiakaspalautuksena (9,90€ veloitetaan palautettavasta summasta), jonka palautustunnus on 637579 tai lähettää omalla kustannuksella, perille asti, osoitteeseen Nimark Varaosat, levytie 4, 00880 Helsinki.
Matkahuollon palautustunnus on 9432491.

Mikäli pakettia ei noudeta postista tai matkahuollosta ja se palautuu noutamattomana takaisin lähetyspisteeseen, muuttuu tilaus automaattisesti Suomen kuluttajasuojalain mukaisesti palautuskelvottomaksi.

Huom! Yli metrin pituiset, erilliskäsiteltävät korin osat tulee aina toimittaa omalla kustannuksella toimipisteeseemme.


Varaosien tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessa. Pakkaukseen ei saa kirjoittaa, merkitä tai liimata mitään ylimääräisiä teippejä ja tarroja, mukaan lukien postin lähetystarroja. Suosittelemme lähettämään palautuksen samassa pakkauksessa jossa se on tullutkin tai käyttämään muuta laatikkoa/muovikelmua.


Palautuksen mukana tulee olla kuitti. Rahat palautetaan aina samaan paikkaan josta ne ovat saapuneet. Mikäli järjestelmä kuitenkin vaatii erikseen tilinumeron on se hyvä olla kirjoitettuna esimerkiksi kuitin reunalle etukäteen.


Mikäli palautuksessa ei ole toimittu ohjeiden mukaisesti ja varaosa ei ole myyntikelpoinen, rahojen palautusta ei tulla tekemään. Asiakas voi tämän jälkeen noutaa osan kuukauden sisällä toimipisteestämme tai vastaavasti voimme lähettää osan takaisin, mikäli toimituskulut maksetaan. Mikäli osaa ei haeta tai toimituskuluja ei makseta kuukauden sisällä, tullaan osa hävittämään.


Otattehan huomioon, että asiallinen ja ohjeiden mukainen palautus tekee meidän työstä helpompaa ja sujuvampaa ja palautuksesta nopeampaa.


Lisätietoja voi saada asiakaspalvelusta tai verkkokaupan toimitusehdoista.