Ostoskorissa
yhteensä 0.00 €
 
Nimark Varaosat
 
Nimark Varaosat on suomalainen yritys, joka harjoittaa autovaraosien, tarvikkeiden ja lisävarusteiden maahantuontia, tukku- ja jälleenmyyntiä. Toimintaperiaatteemme on tarjota asiakkaille laadukkaita osia erittäin edulliseen hintaan minimaalisella toimitusajalla.
 
Yrityksemme tekee yhteistyötä usean eri toimittajan kanssa ympäri Eurooppaa. Tästä syystä kykenemme tarjoamaan erittäin laajan valikoiman laadukkaita varaosia. Valitsemme aina erittäin tarkasti toimittajamme ottaen huomioon heidän valikoiman sekä hinta- ja palvelutason. Emme tee yhteistyötä toimittajien kanssa, joiden epäilemme myyvän huonolaatuisia varaosia.
 
Myymme pääsääntöisesti nimark.fi verkkokaupan avulla. Tämä edistää minimaalisen kustannustason ja näin ollen edullisimman hintatason. Kohdeasiakkaamme ovat yksityiset autonomistajat, autokorjaamot, varaosaliikkeet ja muut autoalan yritykset. Yrityksille tarjoamme yhteistyötä alennuksilla ja nopeilla erityistoimituksilla.
 
Yrityksen tiedot
Nimi: Nimark Varaosat                                                 
Y-tunnus: 2689451-6
Kotikunta: Helsinki
 
Arvomme ovat
-  Kilpailukykyinen hinta
-  Nopea toimitus
-  Laadukkaat tuotteet
-  Laaja valikoima
-  Asiakasläheisyys
-  Vastuullisuus
 
Tarjoamme yhden (1) vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen yli 100€ tilauksiin. Tarkemmat tiedot toimitusehdoissa ja takuuehdoissa.